«Vi er alle Palestina.» -Nidal Hamad

«Vi er alle Palestina.» –Nidal Hamad
I samarbeid med Den globale kampanjen for å vende tilbake til Palestina, vil vi gjerne invitere deg til å delta på de internasjonale arrangementene som arrangeres på den «Internasjonale dagen for solidaritet med det palestinske folket,» 29.11.2020, under slagordet «Vi er alle Palestina.»
Det er ingen tvil om at det palestinske folkets standhaftighet, som støttes av allierte verden over, vil ha det siste ordet når det gjelder å gjøre en slutt på okkupasjonen og tragediene.
Vi blir ofte oppfordret til å finne praktiske måter for folk å vise støtte til den palestinske nasjonale kampen, og for å styrke samarbeidet med våre støttespillere.
Vi koordinerer våre aktiviteter med Den globale kampanjen for å vende tilbake til Palestina, som er en global kampanje som ble etablert for mange år siden og inkluderer pro-palestinske aktivister fra hele verden.
Fra og med i dag til 30. november, oppfordrer vi folk til å vise solidaritet på ulike måter:
1. Hev Palestinas flagg hvor som helst, for eksempel i hagen, på balkongen, eller på torget etc.
2.Ta opp en kort video av deg selv der du sender en beskjed til det palestinske folket på valgfritt språk, og send det til oss.
3. Skriv en melding på maks tretti ord, og send den til oss med en kort beskrivelse av deg selv og hvilket land du bor i.
4. Understrek at vi er alle sammen med det palestinske folket og deres rettferdige sak.
Takk for solidariteten.