Gravid palestinsk kvinne og hennes datter(2) drept på Gaza

 under Israelske luftangrep mot enklaven | Israelske barnemord

by

Israel har i kjent destruktiv stil, kun et svar å gi på frustrasjonen over ufrihet hos det palestinske befolkning. Mer hodeløs og destruktiv vold – som stort sett kun rammer kvinner, barn og palestinske tenåringer.

Det meldes nå at en gravid palestinsk kvinnes, hennes ufødt baby og datter er drept under et Israelsk luftangrep mot Gazastripen. Dødsfallene kommer i etterkant av at israelske militære har skutt og drept 13 palestinere som har demonstrert langs grensegjerdene mellom Gaza og Israel det siste dagene.

Den drepte palestinske kvinnen heter Nur Hassan – og hun ble kun 30 år. Hennes datter som også ble drept av Israelske bomber, ble aldri eldre en 2 år. Måtte de drepte hvile i fred……

Tre andre person skal enda befinne seg i ruinene, der man fant den drepte kvinnen og hennes datter. Palestinerne jobber nå på høygir for å få de tre ut fra ruinhagen. Flyangrepet rammet sivile palestinere bosatt i Zeitun som ligger sør på Gazastripen.

Flere bestialske barnemord fra Israelsk side.

Blant de drepte langs grensegjerdene mellom Israel og Gaza er en 12 år gammel gutt. Han heter Marwan Barbakh og ble regelrett henrettet av Israelske soldater på Lørdag, da han deltok i en protestmarkering mot overdreven Israelsk voldsbruk mot den palestinske befolkningen. Nå spør man seg hvor mange palestinere som må dø? Før rasistene i Israel blir fornøyd.

Les også: Israelske militære, politi og sikkerhetsorganisasjoner opptrer som dommer, jury og bøddel i en og samme operasjon | Råttent demokrati

Kilde:

http://www.telegraph.co.uk/

http://www.frieord.nu/?p=4187

اترك تعليقاً