Norsk - Skandinavsk

Markering av Landdagen 30.mars

Sted: Eidsvolls plass   Tid: Mandag 30.mars kl. 17:00-18:00

30. mars er palestinernes Land Day og markerer dagen i 1976 da palestinere holdt generalstreik og protester mot Israels uttrykte planer om å ekspropriere store deler palestinsk land til sikkerhetssoner og bygging av bosetninger.
Frarøvelse av palestinsk land utgjør en viktig del av problemene vi ser i Palestina, og jorda har både praktisk og symbolsk betydning i kampen for et fritt Palestina.
 
Vi ønsker å videreformidle markeringen til BDS Norge:
 
Det er naturlig at 30. mars brukes som en internasjonal dag for markeringer og aksjoner mot okkupasjon, frarøvelse av land og trakassering. BDS Norge vil gjennomføre en markering litt utenom det vanlige. Det vil bli holdt et par appeller, men først vil vi gjennomføre en form for gateteater med sterk lyd og visuelle effekter. Les mer om markeringen her: https://www.facebook.com/events/943328132379223/
 
Sted: Eidsvolls plass   Tid: Mandag 30.mars kl. 17:00-18:00
 
Kom gjerne og se på. Ønsker du å bidra med noe, er du hjertelig velkommen til å skrive det på eventen eller ta kontakt på bdsnorge@gmail.com.
Solidarisk hilsen Palestinakomiteen i Oslo
Generell kontaktinfo:
Palestinakomiteen i Oslo
besøksadresse: Grønland 12
postadresse: Postboks 9023 Grønland, 0133 Oslo
medlemskontakt:  Geir Gustad, tlf 99086060

______________________________

Palkom-Oslo: Denne e-post-lista er ei meldingsliste fra styret til medlemmer og interesserte. Ikke svar til denne lista, men send en e-post til oslo at palestinakomiteen.no hvis det er noe du vil si oss.

اترك تعليقاً