Norsk - Skandinavskالأرشيف

Valg i Norge: Til palestinere og norsk-arabere

Til palestinere og norsk-arabere,
Deltakelse i det norske stortingsvalget er veldig viktig. Valget i sep 2021 er det som vil bringe nye partier, parlamentet, politikere, myndigheter og lover som vil kontrollere livet ditt og fremtiden din i løpet av de neste fire årene.
Siden det er den som vil bringe en venstreorientert regjering (rød – grønn) som er nærmere deg i nesten alt, eller den vil opprettholde regjeringen til høyre, hvorav noen ikke vil ha dere og hate dere og ønsker å våkne opp en dag og se havet i Oslo svelge dere. Akkurat som general Yitzhak Rabin, statsministeren i den sionistiske okkupasjonsstaten, ønsket hver morgen å våkne opp og se havet svelge Gaza.
Din deltakelse og din stemme på venstrepartiene, spesielt Rødt og SV, og noen navn som støtter saken din, fra forskjellige partier som Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Miljøpartiet, er viktig. Men den viktigste avstemningen til SV og Rødt partier. Jeg vet at dette er et personlig valg for hver enkelt av dere og jeg stoler på deres valg.
Den som har stemmerett og ikke gjør det, vil være som den som ga sin stemme til fiendene til Palestina og utlendingene i Norge.
Oslo 08-29-2021
Nidal Hamad