أخبار الجالية في النرويج

رئيس الجالية يتلقى رسالة تهديد من حركات عنصرية متصهينة في النرويج

foto safsaf.org

“ALLE INNVANDRERE UT FRA NORGE!” av: Nidal Hamad

 

Fredag, 31.05.13 åpnet jeg postkassen og fant et brev med et A4-ark som med røde blokkbokstaver sa; “ALLE INNVANDRERE UT FRA NORGE!”

 

Jeg er en palestiner fra Norge og en nordmann fra Palestina. På konvolutten stod det klart hvem jeg er “ Leder for Den Palestinske forening i Norge”. Vi føler oss ikke som innvandrere fordi vi har klart å integrere oss godt i det norske samfunnet. Jeg har bodd i Norge i (21) år, jeg har lært meg språket, jeg har mange norske venner, mine barn er født i Norge og går på norske skoler. Jeg kommer nok ikke til å forandre utseende mitt og bleke håret, men jeg klarer fint å tilpasse meg de norske normene. Det at jeg fikk et slikt rasistisk og fordomsfullt brev tilsendt hjem, er motiverende for oss som vil fortsette å integrere og etablere oss i samfunnet. Samtidig fortsetter vår kamp om å fri Palestina.

 

 

 

Jeg som leder av Den palestinske forening i Norge, journalist og forfatter, både fra Norge og Palestina, har mange ganger blitt intervjuet og invitert av Arabisk TV BBC arabic UK, Aljazeera Qatar; Sky News arabic UAE; Alalam Iran, Al-nil Egipt; Almanar Libanon, Alquds, Palestine2day; Alaqsa i Palestina; Alekhbareyah og Alsureya i Syria Alsharqeyah i Iraq;  og flere andre media. Der har jeg gjort alt jeg kan for å fremstille Norge og nordmenn på den beste måten uten å overdrive sannheten. Det er også mange norske venner som har sett flere intervjuer med meg og blitt stolte av det de hørte.

 

 

Jeg har laget første norsk arabiske hjemmesiden i Norge som startet for 13 år siden, og som også skriver om noen nyheter fra Norge.

Vi også somarbeider med flere multiple  org. i Norge, og vi vil ikke gi opp håpe og kampen om å bli kvitt slik diskriminering. Det er nok fordi vi vet at det kun er en liten gruppe mennesker fra samfunnet som er rasister og utmerker seg på en hatefull måte. Det er greit å være uenige, men det er ikke greit å sende mennesker slike fornærmelser.

mvh

Nidal Hamad

Leder Den Palestinske Forening I Norge

Editor : www.safsaf.org

 

 

 

 

 

 

Nidal Hamad leder den palestinske forening i Norge – foto safsaf.org

اترك تعليقاً