Norsk - Skandinavsk

“JEG ER ISRAEL” – Rune Evensen

Denne kan godt deles mye

“JEG ER ISRAEL”

Jeg er Israel – Jeg kom til et land uten folk for å opprette en stat for et folk uten land. Folk som ”tilfeldigvis” bodde her (i Palestina) fikk klar beskjed om at de ikke lenger hadde rett til å være her.

Mine krigsherrer fortalte dem at de enten måtte forlate hjemmene sine eller dø! Jeg jevnet 480 landsbyer med jorda og droppet deres historie for godt.

Jeg er Israel – Mange av mine krigsherrer var meget flinke til å massakrere sivile mennesker, de ble senere belønnet av meg med å bli ansatt som statsministere, den ene etter den andre. Menachem Begin og Sharon er bare eksempler.

Jeg er Israel – I 1948 utførte jeg en omfattende etnisk rensing med å jage bort de fleste av dem som hadde bodd her i tusenvis av år. Jeg byttet dem ut med jøder fra Europa og fra alle andre verdens kanter. Alle jøder i verden er velkommne til meg for å nyte alle typer rettigheter, mens dem jeg jager bort bare kan drømme om å reise tilbake igjen.

Jeg er Israel – som har full kontroll over USA og hele den amerikanske administrasjonen. Det er jeg som i praksis styrer landet. Alle vedtak som blir vedtatt i USA er først og fremst ment til å tjene meg og mine egne interesser. Jeg har lenge brukt USA som en melkeku (for min økonomi er ikke bærekraftig). USA er nå blitt en meget god og lydig vakthund for meg. Alle veto jeg trenger er klare når jeg trenger det. Penger og våpen kan jeg få når jeg vil uten begrensninger.

Jeg kontroller også amerikansk media. Det er nesten ingen nyheter som slippes ut der uten at jeg gir grønt lys til det. Både CNN, New York Times og mange andre er under min kontroll.

Jeg er Israel – som ble opprettet og drevet med terror og vold fra begynnelsen. Jeg er klar over at det eneste som redder meg fra å stå til ansvar for mine ugjerninger er å drive terror og tortur mot alle som løfter en finger mot ansiktet mitt, og jeg blir frustrert når de dumme europeere ber meg om å vise litt respekt for de sivile. Vet de ikke at alle palestinere er våre fiender og at de må forlate vårt hellige land før de blir henrettet?

Jeg er Israel – Det var meg som likviderte Ahmed Bouchiki i Lillehammer juli 1973. Jeg trodde han var palestiner. Jeg kan også fortelle at jeg ikke ble kalt for terroriststat etter denne hendelsen selv om jeg dessverre ble avslørt. En liknende hendelse skjedde da jeg forsøkte å likvidere Khalid Mishal i Amman for noen år siden. Jeg brukte faktisk kjemiske stoffer, som er strengt forbudt i følge FN. Jeg ble dessverre også denne gangen avslørt.

Jeg er Israel – som en gang lurte verdenssamfunnet med å undertegne den såkalte Oslo-avtalen. De trodde at jeg var seriøs og at jeg skulle gi noen rettigheter til våre fiender. Aldri i livet! Jeg brukte bare tiden til å forhandle, forhandle og forhandle. Da tiden ble moden så angrep jeg alt palestinerne hadde bygget opp og jevnet det med jorda. Det er slik alle smarte okkupanter må oppføre seg.

Jeg er Israel – et meget lite land, men vær meget redd for meg. Jeg får så mange milliarder kroner hvert år av USA i form av økonomisk støtte, og pengene brukes i hoved sak til militære investeringer. Jeg får når som helst Apache kamphelikoptere, F16 kampfly og alt annet jeg skulle ønske av krigsmaskiner. Jeg er med andre ord ikke et land, men et amerikansk våpenlager. Alle fiendene mine, har til sammen mindre enn halvparten av den militære slagkraften jeg har, takket være USA som hele tiden mater meg med våpen og ammunisjon slik at jeg kan fortsette okkupasjonen. “

https://www.facebook.com/groups/292802194235805/permalink/357991851050172/

اترك تعليقاً