Norsk - Skandinavsk

Lørdag 9. juni kl. 12 på Youngstorvet arrangeres det markering mot Israels okkupasjon

Lørdag 9. juni kl. 12 på Youngstorvet arrangeres det markering mot Israels okkupasjon

 

 

كوري فيللوخ رئيس الوزراء النرويجي الأسبق Kåre Willoch video fra demo مقطع فيديو من الكلمة

سيسيليا هولتان تحدثت عن تجربتها في فلسطين المحتلة ، مقطع فيديو من الكلمة Cecilie Holtan video

ياسر النجار سفير فلسطين في النرويج

 

الفنانة كاري بريمناس

جانب من الحضور

كلمة كوري فيللوح

 

Lørdag 9. juni kl. 12 på Youngstorvet arrangeres det markering mot Israels okkupasjon

 Markering av 40 års okkupasjon.

Appellanter: Kåre Willoch og Cecilie Holtan

Kari Bremnes synger!

Lørdag 9. juni kl. 12 på Youngstorvet

arrangeres det markering mot Israels okkupasjon

Nå, mer enn aldri før trenger palestinerne internasjonal støtte. Etter 40 år med okkupasjon er visa fremdeles den samme – israelske bosettere på ulovlig jord trakasserer lokalbefolkningen, den ulovlige apartheid-muren utvides for hver dag som går, den israelske hæren bortfører sivile palestinere på Vestbredden og slipper bomber over Gazastripen. Palestinerne, i sin desperate kamp for tilværelsen, har begynt å skyte på hverandre.

Men én ting har ikke blitt svekket, og det er opinionen. Vi har vokst stadig sterkere gjennom årene med systematisk undertrykkelse av palestinerne. Nå samles vi for å kreve en levedyktig stat for palestinerne, og si nei til okkupasjon! 9. juni 2007 markeres 40 års okkupasjon av Vestbredden og Gaza siden Seksdagerskrigen i 1967. Verden over blir det demonstrasjoner – blant annet i Palestina, Israel, USA, Frankrike, Storbritannia, Spania, Hellas og Sør-Afrika. Alle sammen under den samme parolen: ”Verden sier nei til den israelske okkupasjonen!” 40 år uten respekt for FN-resolusjoner – 40 år med undertrykkelse – 40 år med kamp. 40 års okkupasjon er nok – Fritt Palestina!

INTERNASJONAL PAROLE: Verden sier NEI til den israelske okkupasjonen!

TID OG STED: 9. juni kl. 12 på Youngstorvet Appellanter: Kåre Willoch og Cecilie Holtan Tilsluttede: Fellesutvalget for Palestina, Norsk Folkehjelp, Fredsinitiativet, KFUK-KFUM Global, SV, Rødt, AUF, Utdanningsforbundet, LO i Oslo, Palestinakomiteen, Palestinagruppene i Norge, Den Palestinske Forening

Vi ønsker å få til en bred og verdig markering. Tilslutninger kan sendes til: fup@palestina.no. Økonomisk støtte til arrangementet kan sendes til: 9001 05 20435 (Husk å merke beløpet med markering 9. juni)

Ønskes kopi av løpeseddelen kontakt FuP på fup@palestina.no eller 22 17 06 77.

Arr: Fellesutvalget for Palestina

اترك تعليقاً